2010. július 28., szerda

CIUC-SZEREDA...

Mikor Szeredában éltem,rendszeresen megvettem a Csíki Hírlapot. Belőle aztán mindent meg lehetett tudni. Mi történik, milyen programok vannak, ki halt meg s ki nem, kire emlékeznek kire nem, ki mit gondol, stb..

Az interneten elérhető mindig az előző napi lap.
Az utolsó oldalon van az sms fal, vagyis mindennel kapcsolatos reakciókat, véleményeket, történéseket lehet megírni bárkinek. A következőkben a tegnapiból idézek egy igen ízes szöveget, melynek nem a tartalma, hanem megfogalmazása a lényeg:

"A csicsói polgármesteri hivatal a díszparkot nagy pénzért megcsináltatta, most a csipke és a csihány a zöld szegélynél magasabb. Ha megmaradt volna libalegelőnek a burján legalább nem zöldellne.
Ismeretlen"

Ez kérem szépen nem is vélemény, hanem puszta költészet székely agytekervényekkel!

3 megjegyzés:

  1. A legjobb rész a csíki hírlapban az említett útolsó oldal! :))

    VálaszTörlés
  2. Szia! Ha netalán nem olvastad volna...ezt már elküldtem az SMS rovatnak is, de gondolod megjelent?! -Én személy szerint szerettem volna látni a polgármestereket, amint a 4. Székely Kerékpáros Körversenyén elsők között tekernék, utánuk a városi meg a megyei tanácsosok, természetesen rendőri-biciklis-kísérettel, a legvégén a gyergyói, meg a tekerőpataki barnamedve!!! S hogy teljes legyen a nép érdeklődése e nemes sport iránt, még közöttük a Goscom számlázóit, élükön az ideiglenes vezetőséggel, utánuk a leköszönt D.T. ex-dirit, sereghajtóknak meg az összes csíkszeredai kóborkutyát, nemi, meg etnikai származásuktól függetlenül, amint falkában rohannak e díszes csapat után csaholva, biztatva a mackókat is... de az eb -falka se maradjon hajtó nélkül: tekerje utánuk felhurkozva az AVE-HURON! S hogy ki ne felejtsem, a legvégén a City Parkingosok, nyakukban egy-egy kerék-bilinccsel!!! A Taploca-i terelőút a főcél! Lenne akkora sikere e versenynek, mint tavaly a FÁSY - mulatónak! Szebb Jövőt! :-))) K.Zoli

    VálaszTörlés
  3. ez jó ez a szöveg!
    sokan nem szeretik a csipkelődős őszinte iróniát,pedig mennyit lehet belőle tanulni....

    VálaszTörlés