2009. július 20., hétfő

TUSNÁDFÜRDŐ, A MISZTIKUS

Lehetne arról beszélni,hogy Erdélyben hány olyan hely van, ami emberi mivoltunkban tesz minket próbára és tölt fel minket hosszú-hosszú időre. A somlyói hegyeken kívül úgy gondolom,a tusnádi hegyek azok,melyek legtöbbünk számára okoznak meglepetést!
Sok mindennel el vagyok maradva,amit be szeretnék írni. Utazások, fényképek,ilyesmi. De most sokkal érdekesebb, hogy kicsit írjak magamról. Hogy mit is jelent a tusnádfürdői idilli környezet. Továbbá az, hogy mindenkinek megíródott az útja valahol, csak tudnunk kell felismerni, hogy mely történés az,amely ezen út része, és hozzá tartozik boldogságunkhoz. Nincs is annál szebb, mikor az ember egy nap azt mondja, nem csinálom tovább azt,ami nem jó, ami nem tesz boldoggá, nem kell. Eldobom, továbbállok, merek változtatni, kockáztatni, esélyt adni magamnak, elmenni messzire,mert kell nekem! Lenni máshol,ami közelebb áll hozzánk. Még akkor is, ha közben ijesztően magányosak vagyunk. És igen!.....
Van , hogy csak 5 vagy 10perc meg tudja változtatni az életünket. És mindig mindenhol van valaki,aki felfedezi bennünk a jót és viszont! Üzenem annak az egynek a fejgép mellett, hogy e bejegyzés alatt az általa küldött számot hallgatom,és végezetül neki szánom ezt a képet!

Miskolctapolca télen

4 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. hát ez gyönyörű!

    VálaszTörlés
  3. Nemtudod véletlenül kedves Ilka,úgytudom Csaucseszkunak volt Tusnádfürdőn egy nyaralója,azt felújították e már??

    VálaszTörlés
  4. Hogy Tusnádfürdőn volt-e, azt nem tudom. De Borszéken egészen biztosan. Ott számozva vannak a gyönyörű villák, állítólag az 1-es számú volt az övé..

    VálaszTörlés